Behå för kvinnor Under Armour de sport Infinity mid covered

Behå för kvinnor Under Armour de sport Infinity mid covered
Börjar på: 540,24 kr
Öka din prestationsförmåga med Under Armour Infinity mid covered sport-bh, speciellt utformad för kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 540,24 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Behå för kvinnor Under Armour de sport Infinity mid covered

de sport Infinity Mid Covered bh för kvinnor från Under Armour är det perfekta valet för aktiva kvinnor som vill ha kompromisslöst stöd och komfort när de tränar. BH:n är designad med de allra bästa teknikerna och materialen och ger optimalt stöd för alla sportaktiviteter.

Med sin eleganta design och smala passform är behån inte bara funktionell utan också estetiskt tilltalande. Den formar sig perfekt efter kvinnokroppen för absolut komfort. Det lätta tyget med andningsförmåga ger optimal luftcirkulation och håller dig torr och sval under hela träningspasset.

BH:n de sport Infinity Mid Covered har UA Infinity -teknik, som ger en säker passform och måttlig kompression för att minska oönskade rörelser. Den har också Moisture Transport System-teknik som transporterar bort svett från huden så att du håller dig sval och torr.

Tack vare den sömlösa konstruktionen känns behån mjuk och skön mot huden. Du kommer till och med att glömma att du har den på dig! Justerbara axelband och ett elastiskt band under bröstet ger en personlig passform för optimalt stöd.

Oavsett om du ägnar dig åt löpning, yoga, bodybuilding eller någon annan sport, kommer de sport Infinity Mid Covered BH frånUnder Armour att vara din perfekta allierade. Finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer och i en rad olika färger för att passa alla smaker.

Kort sagt, denna sport-bh för kvinnor från Under Armour erbjuder exceptionellt stöd och komfort för alla aktiva kvinnor. Bär den under dina träningspass för felfritt stöd och en trendig look. Vänta inte längre, lägg till den i din sportgarderob och se själv varför den är så populär bland kvinnor över hela världen!

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1363353-001
Färg svart/vit/svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)