Om oss?

Välkommen till Training-Fit, din föredragna destination för alla tränings- och fitnessentusiaster. Som inflytelserik medlem av Spacefoot-familjen, en ledande aktör inom e-handel för sport, började vår resa med en djup hängivenhet till fitness och har blomstrat för att erbjuda enastående upplevelser för alla som älskar fysiskt välbefinnande.

Historien om Training-Fit tog sin början år 2018, drivet av vår kärlek till dynamiken och vitaliteten inom fitnessvärlden. Denna passion materialiserades i ett komplett sortiment av högkvalitativ utrustning, från tekniska kläder till nödvändig träningsutrustning, och ett urval av funktionella tillbehör. Idag är vi stolta över att erbjuda vårt specialiserade utbud som omfattar ett brett utbud av träningsutrustning, med en orubblig hängivenhet till kvalitet och kundnöjdhet.

Vårt strategiskt belägna lager i Montlouis-sur-Loire (37) utgör hjärtat i vår verksamhet, där över 500 000 produkter från över 5 000 prestigefyllda varumärken noggrant förvaras och skickas till alla delar av Europa. Våra kontor i Levallois-Perret huserar ett erfaret team av passionerade experter, vars ständiga mål är att förbättra din online shoppingupplevelse genom att erbjuda ett imponerande urval av träningsutrustning för att öka dina prestationer under träningen.

Våra värderingar, rotade djupt i företaget, vägleder varje steg vi tar. Ambitionen är vår drivkraft som driver vår strävan efter excellens för dig, samtidigt som vi odlar teamkänslan och samarbetar nära för att säkerställa en oförglömlig shoppingupplevelse. Vår framgång stärker bara vår vilja att innovera och pusha gränserna för e-handel, allt för att erbjuda dig en oslagbar shoppingupplevelse.

Framtiden för Training-Fit är mycket lovande. Vi har höga ambitioner för en internationell expansion som kommer att omfatta över 20 länder runt om i världen. Vårt mål är att förändra online shoppingupplevelsen genom att bryta gränserna och erbjuda ett oslagbart utbud av träningsrelaterad utrustning och produkter.

Hos Training-Fit är vår mission tydlig: att erbjuda dig den perfekta utrustningen för att maximera dina prestationer under träningen, samtidigt som du sparar tid och pengar. Oavsett om du letar efter innovativa träningskläder, avancerad träningsutrustning eller nödvändiga tillbehör, har vi allt du behöver för att fullt ut njuta av din passion för fitness.

Vänta inte längre! Gå med i Training-Fit-universumet inom Spacefoot-galaxen och utforska en ny dimension av excellens inom fitness- och träningsvärlden.