Elliptisk tränare DKN Technology XC-210 [Storlek 73x170x169 cm]

Elliptisk tränare DKN Technology XC-210 [Storlek 73x170x169 cm]

19 527,13 kr

15 242,18 kr

-22%
Förbättra din fitness rutin hemma med den elliptiska DKN Technology XC-210. Perfekt för bantning och träning.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Elliptisk tränare DKN Technology XC-210

Förbättra ditt fitness bantnings- och träningsprogram i hemmet med XC-210 Elliptical Trainer!
XC-210 elliptical trainer är ett utmärkt val för dig som letar efter utrustning av högsta kvalitet. Denna elliptiska trainer erbjuder exceptionell rörelse, funktioner och prestanda för tous alla typer av användare. Tack vare det tunga främre svänghjulet och de svängbara fotstöden kan du njuta av en lång steglängd på 54 cm med en roterande massa på 26 kg. XC-210 erbjuder också möjligheten för 4 separata användare att lagra sin information och få exakta mätningar och träningspass som är skräddarsydda efter deras specifika data.
Här är bara några av fördelarna:
Justerbara motståndsnivåer från 10 till 400 watt
54 cm steglängd lämplig för användare upp till 205 cm
Ledade pedaler minskar belastningen på fotleder och fötter.
LCD-konsolen visar tours per minut, timer, distans, förbrända kalorier, watt, hjärtfrekvens, 24 nivåer, 12 tidsintervaller och 12 förprogrammerade träningspass.
Compatible med Kinomap och Google Maps för en virtuell träningsupplevelse.
Tyst träningssystem och träningsfläkt för bekväm användning.
Kan lagra information för 4 olika användare
Passar perfekt för långa personer
Med en steglängd på 54 cm är XC-210 perfekt för personer upp till 205 cm långa. De ledade pedalerna lutar med det elliptiska steget för att begränsa hälhöjden och minska trycket på vrister och fötter. Denna högkvalitativa elliptiska trainer, med ett tungt svänghjul på 16 kg, ger ett bra träningspass varje gång tack vare den tysta drivningen och 3 lutningsnivåer.
Exakta, personliga träningspass
XC-210 har ett automatiskt kontrollerat motståndsområde från 10 till 400 watt, justerbart i steg om 5 watt. Detta gör träningen mycket mer exakt och erbjuder ett brett spektrum av intensiteter för tous användare. Den multifunktionella LCD-displayen visar tours per minut, timer, distans, kaloriförbrukning, watt, hjärtfrekvens, 24 nivåer, 12 tidsintervaller och 12 förprogrammerade träningspass. XC-210 är också utrustad med en kylfläkt för träning, vilket är mycket användbart för träningspass påendurance. Enheten är också compatible med Kinomap, så att du kan använda Google Map©-data och få tillgång till vilken plats som helst i världen från bekvämligheten i ditt eget hem.
Robust, kompakt design
XC-210 har en förstärkt structure som ger den stor stabilitet, även när du tränar i högt tempo. Maskinens pedaler är extremt breda och halkfria för att ge ett säkert stöd. Med en smal Q-faktor på 5 cm erbjuder XC-210 optimal komfort, vilket gör den till ett utmärkt alternativ till löpband med låg belastning. Maskinen är också utrustad med nivåreglering för att kunna ställas in på ojämnt underlag och integrerade hjul för enkel transport.
Anpassade profiler för flera användare
XC-210 har plats för upp till 4 användarprofiler, vilket gör den idealisk för flera användare eller för personer som letar efter den bästa fitness utrustningen för hemmet. Spara din egen profil i träningsdatorn för att få ut mesta möjliga av din elliptiska trainer. Maskinen är också programmerbar för upp till 32 motståndsintervaller, med 12 förinställningar och ett kontinuerligt WATT-program utöver dina personliga inställningar. XC-210 har också ett pulsmätningssystem med sensorer integrerade som standard i styret och Bluetooth 4.0 för mer exakt registrering. Med hjärtfrekvensprogrammeringen "My Zone" kan du skräddarsy din träning efter din egen konditionsnivå.
Elliptisk överkroppsträning för viktminskning
Upplev en imponerande överkroppsträning med XC-210 elliptisk tränare. Tack vare det dubbelverkande styret kan du bekvämt inta olika positioner som riktar in sig på olika överkropps- och kärnmuskler. Nå dina bantningsmål samtidigt som du njuter av en helkroppsträning på denna avancerade elliptiska tränare.
Kompakt och platsbesparande
Ellipsmaskinen XC-210 har ett fotavtryck på mindre än 156 x 61 cm, vilket gör den till ett utmärkt val för personer med begränsat utrymme. Förbättra ditt hemmaträningsprogram med XC-210 och njut av en exceptionell träningsupplevelse.
Inte vad du letade efter? Med XC-190 elliptisk tränare kan du också slimma och tona din kropp hemma.
Förbättra ditt hemmaträningsprogram med XC-210 Elliptical Trainer för att slimma och tona!
XC-210 Elliptical Trainer är ett utmärkt val för seriösa användare som kräver utrustning av högsta kvalitet. Denna crosstrainer erbjuder exceptionella rörelser, specifikationer och prestanda för tous olika typer av användare. Tack vare ett robust främre svänghjul och svängbara fotstöd kan du njuta av en lång steglängd på 54 cm och en roterande massa på 26 kg. XC-210 erbjuder också möjligheten för 4 separata användare att lagra sin information och få exakta avläsningar och träningspass som är skräddarsydda efter deras egna data.
Fördelarna inkluderar
Justerbara motståndsnivåer från 10 till 400 watt
54 cm steglängd lämplig för användare upp till 205 cm långa
Ledade pedaler minskar belastningen på fotleder och fötter.
LCD-konsolen visar tours per minut, timer, distans, kaloriförbränning, watt, hjärtfrekvens, 24 nivåer, 12 tidsintervaller och 12 förprogrammerade rutter.
Compatible med Kinomap och Google Maps för en virtuell träningsupplevelse
Tyst träningssystem och kylfläkt för bekväm användning
Kan lagra information för 4 olika användare
Passar perfekt för långa personer
Med en steglängd på 54 cm är XC-210 perfekt för personer som är upp till 205 cm långa. De ledade pedalerna lutar med det elliptiska steget för att begränsa hälens lyft, vilket minskar stress och belastning på fotleden och foten. Denna crosstrainer i toppklass, med ett robust svänghjul på 16 kg, ger dig ett kvalitetspass varje gång tack vare det tysta drivsystemet och 3 lutningsnivåer.
Exakta, personligt anpassade träningspass
XC-210 erbjuder ett automatiskt kontrollerat motståndsområde från 10 till 400 watt, som kan justeras i steg om 5 watt. Detta ger en mycket mer exakt träning och erbjuder ett brett spektrum av intensiteter för tous användare. Den multifunktionella LCD-skärmen visar tours per minut, timer, distans, kaloriförbränning, watt, hjärtfrekvens, 24 nivåer, 12 tidsintervaller och 12 förprogrammerade rutter. XC-210 är också utrustad med en kylfläkt, vilket är mycket användbart för träningspass påendurance. Enheten finns också på compatible med Kinomap, som gör att du kan använda data från Google Map© och få tillgång till vilken plats som helst i världen från ditt hem.
Robust och kompakt design
XC-210 har en förstärkt structure som ger den stor stabilitet, även när du arbetar i ett intensivt tempo. Apparatens pedaler är extremt breda och halkfria för att ge ett säkert stöd. Med en smal Q-faktor på 5 cm erbjuder XC-210 optimal komfort, vilket gör den till ett utmärkt alternativ till löpband med låg belastning. Maskinen är också utrustad med nivåreglage i botten, vilket gör det möjligt att justera den på ojämna sol, och integrerade hjul för enkel transport.
Skräddarsydda profiler för flera användare
XC-210 har plats för upp till 4 användarprofiler, vilket gör den idealisk för flera användare eller personer som vill ha den bästa utrustningen på fitness. Spara din egen profil i träningsdatorn så att du kan få ut ännu mer av din elliptiska träningsmaskin. Maskinen är också programmerbar för upp till 32 motståndsintervaller, med 12 förinställningar och ett kontinuerligt WATT-program utöver dina personliga inställningar. På XC-210 finns också ett system för pulsmätning med sensorer integrerade som standard i styret och Bluetooth 4.0 för mer exakt registrering. Med pulsprogrammeringen "My Zone" kan du anpassa din träning efter din egen konditionsnivå.
Elliptisk överkroppsträning för bantning
Upplev en imponerande överkroppsträning med elliptiska träningsredskapet XC-210. Dess dubbelverkande handtag med flera grepp gör att du bekvämt kan inta olika positioner och rikta in dig på olika muskler i överkroppen och bålen. Uppnå dina bantningsmål samtidigt som du njuter av en helkroppsträning på denna avancerade elliptiska tränare.
Kompakt och utrymmesbesparande
XC-210 elliptical har ett fotavtryck på mindre än 156 x 61 cm, vilket gör den till ett utmärkt val för personer med begränsat utrymme. Förbättra ditt hemmaträningsprogram med XC-210 och njut av en exceptionell träningsupplevelse.
Inte vad du letade efter? Upptäck XC-190 elliptisk tränare för att slimma och tona din kropp hemma.

Mer information

Varumärke DKN Technology
Tillverkarens SKU 20539
Färg svart
Färg Svart
Storlek 73x170x169 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1