Motionscykel DKN Technology Speedbike Pro X

Motionscykel DKN Technology Speedbike Pro X

Börjar på: 12 181,50 kr

9 512,58 kr

-22%
DKN Technology Speedbike Pro XDen ultimata fitness -upplevelsen med iConsole+ och dess Zwift- och Kinomap-integreringar. För ett komplett träningspass.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 12 181,50 kr

9 512,58 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Motionscykel DKN Technology Speedbike Pro X

Upptäck iConsole+: Förbättra din fitness -upplevelse med Zwift- och Kinomap-integration
iConsole+ är inte bara en mångsidig fitness -konsol; det är ett komplett fitness - och underhållningscenter som är utformat för att ta din träningsupplevelse till en helt ny nivå. Med fokusaccent på användarvänlighet och funktionalitet är den interaktiva 21,5-tumsskärmen det ultimata verktyget för att revolutionera din träningsresa.
Sömlös internetanslutning:
Anslutning är nyckeln och iConsole+ förstår detta. Elle ansluter sömlöst till internet via Wi-Fi, vilket ger dig tillgång till en värld av onlinetjänster och plattformar till hands. Håll kontakten med vänner och familj via sociala medier som Facebook, Twitter och Instagram, eller njut av dina favoritprogram och filmer på plattformar som Netflix, Amazon Prime Video och YouTube. Och ja, du kan till och med göra inköp på Amazon, allt från din fitness-konsol.
fitness i hjärtat av livet:
iConsole+ met l'accent på fitness och träningsalternativ, så att tous aspekter av ditt träningsprogram täcks in. Men låt oss gå ett steg längre och introducera integrationen av Zwift och Kinomap.
Zwift-integrering:
Med Zwift-integrationen får dina inomhusträningspass en rejäl uppgradering. Fördjupa dig i en virtuell värld när du springer, cyklar och tävlar mot idrottare från hela världen. Delta i virtuella lopp, delta i gruppturer och utforska interaktiva kartor som svarar på dina ansträngningar i verkligheten. Förvandla dina träningspass till spännande äventyr som motiverar och engagerar dig.
Kinomap-integration:
Kinomap-integration met världen till hands så att du kan uppleva utomhusrutter utan att lämna hemmet. Välj från ett stort bibliotek med verklighetstrogna videorutter från hela världen. Oavsett om du erövrar de utmanande kullarna i en berömd stig eller korsar fridfulla landskap, förvandlar Kinomap varje träningspass till en fängslande resa.
Fitnessspårning omdefinierad:
Med iConsole+ når träningsspårning nya höjder. Skapa personliga profiler, spåra din träningshistorik och dina framsteg över tid. Välj mellan en rad olika träningslägen, inklusive start-up rapide, intervallträning, konstant effekt och programläge. I programläget kan du anpassa dina träningspass genom att ställa in parametrar som varaktighet, nivå, distans, kalorimål, träningsmetoder och till och med övervaka din hjärtfrekvens för bästa resultat.
Utforska med Google Maps:
Tänk dig att springa genom gatorna i din favoritstad eller cykla förbi pittoreska landskap, allt från bekvämligheten i ditt eget hem. iConsole+ har Google Maps, så att du kan tracer rutter och virtuellt utforska världen medan du tränar. Varje träningspass blir ett äventyr som bara väntar på att få upplevas.
Personligt anpassad App Store:
För att ytterligare utöka dina träningsalternativ har iConsole+ en appbutik där du kan upptäcka och ladda ner en mängd olika appar relaterade till fitness. Från guidade träningspass till specialiserade träningsprogram - appbutiken ser till att din träningsresa förblir dynamisk och skräddarsydd efter dina mål.
I ett nötskal:
iConsole+ är mer än bara en konsol fitness, det är ett livsstilsförbättrande verktyg. Med sin 21,5-tumsskärm, omfattande fitnessspårning, Zwift- och Kinomap-integration, Google Maps-utforskning och personliga appbutik är den den perfekta följeslagaren för tous som vill förbättra sitt träningsprogram och hålla sig engagerad medan de tränar. Upptäck framtiden för fitness med iConsole+ och gå in i en ny era av träning och underhållning.

Mer information

Varumärke DKN Technology
Tillverkarens SKU 20702
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1