Kettlebell Leader Fit noir 4kg

Kettlebell Leader Fit noir 4kg

408,66 kr

219,33 kr

-46%

Endast 3 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Kettlebell Leader Fit noir 4kg

Kombinera styrka och konditionsträning med 8 kg kettlebells. Träning med kettlebells ger dig större styrka och kraft, samt större flexibilitet och motstånd för förbättrad muskeluppbyggnad. Till skillnad från hantlar kan du med kettlebells utföra svängande rörelser. Detta kroppsbyggnadstillbehör stimulerar många muskelgrupper och gör att du kan arbeta med koordination, balans, kondition, mantling, styrka, smidighet etc.

För att få ut det mesta av kettlebells kan du använda ballistisk träning som en del av cross training. Det innebär att man accelererar och sedan släpper (eller följer med) en vikt. Denna typ av idrottsträning riktar sig mot de snabba muskelfibrerna, som har den största utvecklingspotentialen.

En annan viktig point till förmån för kettlebell är asymmetriskt arbete. Precis som en hantel kan du utföra oberoende rörelser på höger och vänster sida. På så sätt kan du balansera dina svagheter istället för att förstärka dem som du skulle göra med en skivstång.

Alla modeller på kettlebells har en viktdisplay och ett handtag i krom. Undersidan är tillplattad så att kettlebellen ligger stadigt på plats och inte kan röra sig. Det ger stabilitet och förhindrar rörelser mellan övningarna. Med sin gummibelagda bas skyddar den ditt golv från slitage.

Mer information

Varumärke Leader Fit
Tillverkarens SKU 2969
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment 4kg