Löparskor för barn Under Armour Bps pursuit 3 AC

Löparskor för barn Under Armour Bps pursuit 3 AC

Börjar på: 600,26 kr

464,00 kr

-23%
Högpresterande löparskor för barn: upptäck Under Armour Bps pursuit 3 AC-kollektionen, perfekt för unga löpare.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 600,26 kr

464,00 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor för barn Under Armour Bps pursuit 3 AC

running barnskor Under Armour Bps pursuit 3 AC är speciellt utformade för att uppfylla behoven och kraven hos unga löpare. Med sin dynamiska design och banbrytande teknik är dessa skor perfekta för att följa med ditt barn på alla hans eller hennes sportäventyr.

Varumärket Under Armour är känt för sina högkvalitativa produkter, och dessa skor är inget undantag. De är tillverkade av slitstarka och tåliga material och ger optimalt stöd för ditt barns växande fötter. Dessutom ger yttersulan i gummi optimalt grepp på alla underlag, för en säker och bekväm löpupplevelse.

Oavsett om ditt barn är en tillfällig löpare eller en hängiven idrottare är running Under Armour Bps pursuit 3 AC-skorna lämpliga för alla löparnivåer. De är lätta, flexibla och har utmärkt dämpning för att skydda fötterna från upprepade stötar under löpningen. Ditt barn kommer att kunna koncentrera sig på sin prestation utan att hindras av obekväma skor.

Dessa skor från running är utformade för unga idrottare och är också lätta att ta på tack vare kardborreknäppningssystemet. Ditt barn kommer att kunna ta på och av dem självständigt, utan att slösa tid eller behöva hjälp. Dessutom kommer den färgglada, moderna designen säkert att glädja ditt barn, som kommer att vara stolt över sina sportskor.

Oavsett om det gäller löpning, träning inomhus eller utomhusaktiviteter är running Under Armour Bps pursuit 3 AC barnskor det perfekta valet. De kombinerar komfort, prestanda och stil för att följa med ditt barn på alla deras sportäventyr. Ge dem det bästa med Under Armour och dess högkvalitativa running skor.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 3024988-001
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Sortiment Charged Pursuit

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)