Massagestav SKLZ Travel [Storlek 15 cm]

Massagestav SKLZ Travel [Storlek 15 cm]

402,78 kr

338,27 kr

-16%
Massagestav SKLZ Travel: lindra dina värkande muskler och återhämta dig snabbt, var du än befinner dig, med komfort och effektivitet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Massagestav SKLZ Travel

Hjälp värkande muskler att återhämta sig snabbare genom att släppa på spänningar och smärta. Tack vare de ergonomiska handtagen och det unika systemet med stänger och kullager ger resemassagestången dig optimal tryckkontroll med en mjuk och jämn känsla. Den är lätt och får plats i nästan alla väskor för återhämtning på resande fot.

SKLZ resemassagestång är det perfekta självmassageverktyget för idrottare och människor på resande fot. Massagestången hjälper musklerna att återhämta sig snabbare genom att släppa på spänningar och ömhet, och ventilationslinjerna på stångens yta främjar bättre cirkulation. Ergonomiskt utformade handtag och ett unikt system av stänger och kullager ger optimal tryckkontroll och en mjuk och jämn känsla när du cyklar. Händerna sitter bekvämt runt handtagen, så att du enkelt kan massera nästan alla delar av kroppen. Den lätta, kompakta stången får plats i en gymväska eller ryggsäck, vilket gör den till det perfekta självmassageverktyget för idrottare som alltid är på resande fot.

  • Massageterapi som hjälper ömma muskler att återhämta sig snabbare
  • Lätt, får enkelt plats i alla väskor
  • Ergonomiska handtag för maximal komfort
  • Unikt spindel- och kullagersystem för en mjuk och jämn känsla
  • Ventilationslinjer främjar bättre cirkulation och återfuktar musklerna.
  • Slitstarkt material som är utformat för att hålla länge

Mer information

Varumärke SKLZ
Tillverkarens SKU 3239
Färg svart/gul
Färg Svart
Storlek 15 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen