Dam-bh armour mid crossback sport

Dam-bh armour mid crossback sport

Börjar på: 420,19 kr

333,86 kr

-21%
Var bekväm och snygg under ditt träningspass med Armour Mid Crossback BH frånUnder Armour.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 420,19 kr

333,86 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Dam-bh armour mid crossback sport

Armour Mid Crossback Sports-bh från Under Armour är speciellt framtagen för kvinnor som har en aktiv livsstil. Oavsett om du idrottar, springer eller bara är ute efter vardagskomfort kommer den här behån att vara din allierade.

Med sin korsryggsdesign ger den optimalt stöd samtidigt som den ger total rörelsefrihet. Tyget i polyester och elastan är mjukt, lätt och andas, vilket ger enastående komfort även under de mest intensiva träningspassen.

Armour Mid Crossback Sports BH har också HeatGear-teknik frånUnder Armour, som transporterar bort svett för att hålla dig torr och sval under hela din aktivitet. Nu slipper du känna dig obekväm eller fuktig, så att du kan koncentrera dig helt på din prestation.

Den moderna, feminina stilen gör den både praktisk och moderiktig. Den kan bäras på egen hand eller under ett linne för en sportig och elegant look. Den finns i en rad olika färger och du hittar säkert det du letar efter i vårt urval.

På Under Armour vet vi att alla kvinnor är olika, och därför erbjuder vi ett brett utbud av storlekar som passar alla kroppstyper. Armour Mid Crossback Sports-bh finns i storlekarna XS till XL, så att alla kan njuta av fördelarna.

Förutom att vara bekväm och högpresterande är den här behån också lätt att ta hand om. Den kan tvättas i maskin och behåller sin form och färg även efter upprepade tvättar. Så du kan använda den regelbundet utan att oroa dig för slitage.

Oavsett om du gillar fitness, running, yoga eller bara letar efter en bekväm behå för vardagen, är Armour Mid Crossback Sportbehå något för dig. Den kommer att följa dig i alla dina aktiviteter och erbjuda optimalt stöd och ojämförlig komfort.

Låt inte dina bröst hålla dig tillbaka, välj Armour Mid Crossback Sports-bh frånUnder Armour och känn skillnaden. Beställ den nu och dra nytta av dess många fördelar för att känna dig säker och bekväm i din kropp.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1361034-001
Färg svart/kolgrå grå/svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)