Linne för flickor Under Armour Knockout

Linne för flickor Under Armour Knockout

Börjar på: 336,15 kr

273,11 kr

-19%
Stå ut från mängden med Under Armour Knockout linne för tjejer. Designad av det välkända varumärket Under Armour, ett måste för unga kvinnor.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 336,15 kr

273,11 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Linne för flickor Under Armour Knockout

Under Armour Knockout linne för tjejer är ett sportplagg som är särskilt utformat för unga, dynamiska tjejer. Med sitt världsberömda varumärke, Under Armour, är detta linne det perfekta valet för unga tjejer som vill sticka ut på planen eller i gymmet.

Linnet är tillverkat av högkvalitativa material och är både bekvämt och slitstarkt. Det är utformat för att ge maximal rörelsefrihet, vilket gör det till det perfekta valet för sportaktiviteter som basketball, löpning eller yoga.

Designen på Under Armour Knockout girls' tank top är både snygg och funktionell. Med en smal passform och rund halsringning framhäver det ditt barns figur samtidigt som det ger optimal komfort. De breda axelbanden ger också bra stöd och förhindrar obehagligt gnuggande vid fysisk aktivitet.

Den här tröjan har också fukthanteringsteknik frånUnder Armour, som transporterar bort svett och håller ditt barn torrt och bekvämt under hela träningen. Dessutom andas tyget, vilket gör att luften kan cirkulera och håller ditt barn svalt även under de mest intensiva träningspassen.

Linnet Under Armour Knockout för tjejer finns i en rad ljusa, trendiga färger, vilket gör det till ett perfekt val för unga tjejer som gillar att sticka ut med stil. Det är också lätt att ta hand om, vilket gör det till ett praktiskt val för upptagna föräldrar.

Oavsett om ditt barn är en spirande idrottare eller bara gillar att röra på sig och ha kul, kommer Under Armour Knockout linne för tjejer att vara hennes allierade för alla hennes aktiviteter. Så vänta inte längre, ge henne detta kvalitetslinne och uppmuntra henne att förverkliga sina idrottsdrömmar med Under Armour.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1363374-001
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior