Ryggsäck Herschel settlement

Ryggsäck Herschel settlement

Börjar på: 960,42 kr

445,51 kr

-54%

Börjar på: 960,42 kr

445,51 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Ryggsäck Herschel settlement

ryggsäck Herschel Settlement är en av Herschel:s bästsäljare! Med sin originella vintage design är den också ultra modern och trendig. Den är multifunktionell och passar alla, den är perfekt för både skola och arbete. Den resolut trendiga stilen ger konsumenterna en retro-chic look. Den har också en ficka för en 15,4-tums laptop.
Denna Herschel väska finns också i en "Medium"-version (30% mindre volym): ryggsäck Herschel Settlement Mid Volume.

Denna väska Herschel Settlement stängs med en stor, modern gulddragkedja. Dessutom har den ett antal finishar och detaljer som bidrar till dess charm: konstläderinlägg på axelremmarna och reglagen, etikettdetaljer på ytterfickan, 100% polyester ultra slitstark design, tryckt mönstrad insida... På förvaringssidan har den en liten ficka med dragkedja på framsidan.

Denna ryggsäck Herschel Settlement har också ett stort förvaringsfack, helfodrat och med en laptopficka (upp till 15,4 tum). Den har också en MP3-medieficka med kabelgenomföring. Detta system gör att du kan förvara din MP3 i väskan och lyssna på din musik med fullständig sinnesfrid.

För 100% bekväm transport har denna ryggsäck Settlement en vadderad rygg, ett bärhandtag och justerbara, vadderade axelremmar.

Denna ryggsäck Herschel är den nya generationens ryggsäck, perfekt för alla som håller jämna steg med de senaste trenderna!

Mer information

Varumärke Herschel
Tillverkarens SKU 10005
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen/Junior

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)