Skor för cross-training Reebok Nano X4

Skor för cross-training Reebok Nano X4

Börjar på: 1 713,98 kr

1 286,09 kr

-25%
Förbättra din prestation med cross training-skor Reebok Nano X4, designade av det kända sportmärket Reebok för dina träningspass.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 713,98 kr

1 286,09 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Skor för cross-training Reebok Nano X4

Reebok Nano X4 cross training-skor är speciellt utformade för att uppfylla de mest krävande kraven vid intensiv träning. Med sin innovativa design och banbrytande teknik är dessa skor det perfekta valet för alla som brinner för styrketräning, funktionell träning och cross training.

Varumärket Reebok har länge varit känt för sitt engagemang för prestanda och kvalitet, och Nano X4 cross training-skor är inget undantag. Med ett rikt arv i fitness har Reebok skapat skor som är både slitstarka och bekväma, för att hjälpa dig att tänja på dina gränser och uppnå dina mål.

Designen på skorna Nano X4 är både elegant och funktionell. Ovandelen i ventilerande mesh ger optimal ventilation för att hålla fötterna svala och torra under dina mest intensiva träningspass. Mellansulan i EVA-skum ger responsiv och hållbar stötdämpning, medan den greppvänliga yttersulan i gummi ger utmärkt grepp på alla underlag.

Tack vare sin robusta konstruktion och avancerade teknik är dessa skor idealiska för alla typer av träning, oavsett om du lyfter vikter, gör gymnastiska rörelser eller tränar i maskiner. Du kommer att kunna koncentrera dig på din träning utan att oroa dig för dina fötter, tack vare den stabilitet och det stöd som Nano X4 erbjuder.

Förutom sin exceptionella prestanda har Reebok Nano X4 skor också en trendig, modern look look. De finns i en mängd iögonfallande färger och får dig att sticka ut på gymmet.

Kort sagt, om du letar efter högkvalitativa, hållbara och mångsidiga cross-training-skor är Reebok Nano X4 ett utmärkt val. Med sin perfekta kombination av stil och funktionalitet är de en klok investering för alla seriösa idrottare. Beställ dina nu och gör dig redo att nå en ny prestationsnivå under dina cross training-pass.

Mer information

Varumärke Reebok
Tillverkarens SKU 100074182
Färg hypgrn
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen