Cross-trainingskor för damer Reebok Nano X4

Cross-trainingskor för damer Reebok Nano X4

Börjar på: 1 713,98 kr

1 286,09 kr

-25%
Öka din prestationsförmåga med skorna Reebok Nano X4, designade för kvinnor och lämpliga för alla typer av cross training.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 713,98 kr

1 286,09 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Cross-trainingskor för damer Reebok Nano X4

Reebok Nano X4 cross training-skor för damer är specialdesignade för aktiva kvinnor som vill pressa sin träning till det yttersta. Med det världsberömda varumärket Reebok kombinerar dessa skor stil och prestanda för att följa dig under alla dina träningspass.

Tack vare sin eleganta, feminina design är skorna Reebok Nano X4 perfekta för alla kvinnor som vill se moderiktiga ut även när de tränar. Deras neutrala färg och moderna snitt gör dem lätta att matcha med alla sportoutfits eller till och med din vardagsgarderob.

Men låt inte utseendet lura dig - de här skorna är designade för prestanda. Nano X4 har innovativ Flexweave-teknik för optimalt stöd och exceptionell andningsförmåga. Du kan träna med tillförsikt, utan rädsla för att halka eller skada dig.

Mellansulan i EVA-skum ger optimal dämpning för din komfort och för att minska belastningen på dina leder under intensiva träningspass. Dessutom ger yttersulan i gummi överlägset grepp på alla underlag, så att du kan röra dig med precision och stabilitet.

Reebok Nano X4autres skorna är speciellt framtagna för cross training, men passar även för andra sportaktiviteter som , styrketräning och konditionsträning. De är det perfekta valet för kvinnor som gillar att variera sin träning och som behöver en mångsidig, högpresterande sko. fitness

Förutom sin prestanda och stil har dessa skor också utformats för att hålla länge. Varumärket Reebok är känt för kvaliteten på sina produkter, och dessa skor är inget undantag. Du kommer att kunna använda dem under många träningspass utan att behöva oroa dig för att de ska slitas ut.

Kort sagt, Reebok Nano X4 cross-trainingskor för damer är det perfekta valet för kvinnor som vill kombinera stil och prestanda när de tränar. Med sin snygga design, innovativa teknik och hållbarhet kommer dessa skor att följa med dig på alla dina träningspass och hjälpa dig att tänja på dina gränser. Lita på varumärket Reebok och använd Nano X4 för att uppnå dina idrottsliga mål med självförtroende och stil.

Mer information

Varumärke Reebok
Tillverkarens SKU 100074189
Färg Aqudus
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen