Löparskor Reebok Floatzig 1

Löparskor Reebok Floatzig 1

Börjar på: 1 591,55 kr

1 261,61 kr

-21%
Boosta din prestation med skor från running Reebok Floatzig 1, designade av ett ledande sportmärke.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 591,55 kr

1 261,61 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor Reebok Floatzig 1

Skor från running Reebok Floatzig 1 är ett perfekt val för löpare som letar efter komfort och prestanda. Med sitt välkända varumärke Reebok är dessa skor speciellt utformade för att förbättra din löparupplevelse.

Tack vare Floatzig-tekniken ger skorna optimal dämpning för att absorbera stötar och skydda dina fötter under löprundan. Yttersulan i gummi ger tillförlitligt grepp på alla underlag, så att du kan koncentrera dig på din träning utan att oroa dig för ditt grepp.

Skornas lätta och luftiga design gör att du kan röra dig snabbt och enkelt, utan att tynga ner dig. Dessutom ger ovandelen i ventilerande mesh optimal ventilation, så att fötterna hålls svala och torra även under de mest intensiva löprundorna.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren löpare är skor från running Reebok Floatzig 1 ett pålitligt val för att följa dig i dina idrottsliga utmaningar. Med sitt välkända varumärke och banbrytande teknik är dessa skor en bra investering för att förbättra din löpning. Så vänta inte längre, köp dina skor från running Reebok Floatzig 1 nu och gör dig redo att nå nya mål!

Mer information

Varumärke Reebok
Tillverkarens SKU 100206594
Färg ftwwht
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Drop 6 mm
Stabilitet Neutre