Energikaka Meltonic TONIC BIO - NOISETTE

Energikaka Meltonic TONIC BIO - NOISETTE
136,55 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 5 eller 7 dagar

Beskrivning

Energikaka Meltonic TONIC BIO - NOISETTE

GLUTENFRI - TILLAGNING RAPIDE (5MIN) - OPTIMAL MATSMÄLTNING - LÅG FETTHALT

Den ekologiska energikakan - Hasselnöt, honung och bidrottninggelé för idrottare har utvecklats med ett innovativt och utsökt recept som hjälper dig att få ut det mesta av dina sportaktiviteter (running, trailrunning, cykling, triathlon, maraton, etc.)
I denna ekologiska energikaka hittar du :

- Läckra bitar av hasselnötter
- Aktiva ingredienser från bikupan: honung och ekologisk bidrottninggelé

Glutenfri för optimal matsmältning och en lyckad frukost före träningen!

Ekologiska energikakor för idrottare är framtagna för att hjälpa dig att få ut det mesta av dina idrottspass (running, trailrunning, cykling, triathlon, maraton...). Ekologiska energikakor - Hasselnöt, Honung och Royal Jelly - är idealiska för att ersätta frukost före träning.

Ekologisk energikaka äts före träning. Den kan ersätta frukost eller vara ett perfekt mellanmål. Hur äter man den? Det kan inte vara enklare! Tillsätt 300 ml vatten till kakan och blanda. Ställ sedan in i ugnen. För en traditionell ugn, tillaga i 30-35 minuter vid 200°C.
Det är lämpligt att konsumera ½ till 1/3 av den ekologiska energikakan upp till 1h30 före träning. Organic Energy Cake - Hazelnut, Honey and Royal Jelly kan förvaras i kylskåpet i 3 dagar eller frysas.

Ekologiska energikakor för idrottare är gjorda av 4 mjölsorter, honung, bidrottninggelé och läckra bitar av hasselnöt för optimal energi före träning. Glutenfri och laktosfri, Organic Energy Cake - Hazelnut, Honey and Royal Jelly är lämplig för alla idrottsutövare och främjar optimal matsmältning före träning.

Mer information

Varumärke Meltonic
Tillverkarens SKU 140991
Färg beige/gul
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen/Junior
Sortiment Energie