Väggmonterad hylla för mattor Leader Fit

Väggmonterad hylla för mattor Leader Fit
590,42 kr

Slut i lager

Beskrivning

Väggmonterad hylla för mattor Leader Fit

Den väggmonterade förvaringshyllan är en mycket robust hylla som rymmer upp till 10 golvmattor, beroende på hur tjocka de är.

Den väggmonterade förvaringshyllan ger bättre förvaring och längre hållbarhet för din sportutrustning. Mattorna förvaras vertikalt. Inga problem med hoprullade mattor som gör vågor! Du kan hänga upp pilatesmattor, Yoga golvmattor eller Fitness mattor.

Den väggmonterade förvaringshyllan har 2 spindlar som kan justeras i bredd för att anpassas till storleken på dina mattor. Spindlarna har en maximal hjulbas på 46 cm. Så du kan hänga stora golvmattor på den. Du kan placera den var du vill i ditt gym, sporthall, pilatesstudio, Yoga eller till och med i ett litet förvaringsutrymme.

För mer flexibel transport och förvaring av ett större antal golvmattor kan du välja det rullande mattstället. Det rullbara mattstället är monterat på 4 länkhjul och är mycket lätt att flytta. Du kan placera den var du vill i ditt gym, idrottshall, pilatesstudio, Yoga eller till och med i ett litet förvaringsutrymme. Du sparar tid och blir mer effektiv. Dessutom har den ett handtag på sidan för enkel transport.

Vi rekommenderar att du monterar det väggmonterade mattstället på en höjd av 1,80 m för att rymma både stora och små mattor.

Mer information

Varumärke Leader Fit
Tillverkarens SKU 1716
Färg grå
Färg Grå
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen