Justerbar vevsats BH Fitness TFR/TFB

Justerbar vevsats BH Fitness TFR/TFB

4 884,84 kr

4 385,46 kr

-10%
Förbättra din träning med de justerbara vevstakarna BH Fitness TFR/TFB, det oumbärliga tillbehöret för alla fitness entusiaster." #fitness #träning
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Justerbar vevsats BH Fitness TFR/TFB

Denna uppsättning justerbara vevstakar från BH Fitness TFR/TFB är det perfekta tillbehöret för alla fitness och träningsentusiaster. Tillverkad av det prestigefyllda varumärket BH Fitness, kan du vara säker på dess kvalitet och hållbarhet. Denna vevsats har utformats speciellt för träningssporten och passar perfekt på din motionscykel för den ultimata upplevelsen fitness.

De justerbara vevarna möjliggör fullständig anpassning av ditt träningspass genom att justera längden efter dina önskemål. Oavsett om du är nybörjare eller expert på fitness hjälper detta vevset dig att hitta den perfekta positionen för ett effektivt och bekvämt träningspass.

Denna vevsats är också perfekt för användare som delar samma motionscykel, eftersom den enkelt kan installeras och tas bort på några minuter. Tack vare sin robusta konstruktion är den dessutom utformad för att klara intensiv användning och tidens tand.

Den eleganta, moderna designen på denna vevsats smälter perfekt in i look på din motionscykel och ger en elegant touch till ditt träningsutrymme. Tack vare de praktiska illustrationerna är det dessutom en barnlek att montera denna vevsats.

Låt inte dåligt passande vevar förstöra ditt träningspass. Dra nytta av det bästa justerbara vevpaketet på marknaden med BH Fitness TFR/TFB. Detta kit hjälper dig att nå dina mål på fitness genom att erbjuda dig oöverträffad komfort och mångsidighet. Beställ nu och ta din träning till nästa nivå!

Mer information

Varumärke BH Fitness
Tillverkarens SKU 191224
Färg svart/silver
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen