Gel Rehband Insole

Gel Rehband Insole
Börjar på: 288,13 kr

Slut i lager

Beskrivning

Gel Rehband Insole

Rehband har utvecklat denna mycket slitstarka innersula med hög stötdämpningsförmåga för att minska belastningen på fot, knä, höfter och rygg. Med Technogel®, en unik polyuretanbaserad gel, ger den stöd och komfort.

Egenskaper:

  • Lätt och anatomisk form.
  • Självhäftande för fixering i skon.
  • Stödjer din resa mot resultat.
  • Funktionalitet: De viktigaste funktionerna hos Rehband stöd är värme, kompression och förstärkning av den receptiva ingången. Dessa skapar en unik sammansättning som tillsammans förebygger skador, förbättrar prestationen och underlättar rehabilitering. Du kommer att uppleva en rad olika resultat, specifika för varje produkt.
  • Skadeförebyggande: Skadeförebyggande är kärnan i en aktiv livsstil. Skadeförebyggande åtgärder och aktivitet bör gå hand i hand. Förebyggande åtgärder omfattar inte bara port rätt typ av förebyggande utrustning som är anpassad till en aktiv livsstil, utan kan också omfatta återhämtning mellan set, uppvärmning och nedvarvning, stretching, varierad träningsfrekvens och dos, en hälsosam kost osv. Fysisk aktivitet kan mycket väl vara vårt billigaste botemedel. Det är inte förvånande att en stor mängd forskning visar att hög fysisk aktivitet förbättrar den allmänna hälsan och välbefinnandet. I samband med aktivitet kan skador av varierande svårighetsgrad uppstå, och dessa är ofta kopplade till överanvändning. För att förhindra att en skada uppstår, men också för att påskynda återhämtningen om den gör det, är skyddande stöd ovärderliga. Förebyggande utrustning är utformad av en anledning, för att förhindra initiala och återkommande skador. Rehband produkter är utformade för att minska svullnad, skydda användaren från friktion och slag och samtidigt ge ökad stabilitet och stöd till leder och muskler.
  • Rehabilitering: Rehabilitering kan beskrivas som processen att återhämta sig från skada, sjukdom eller operation för att återfå styrka eller lära sig färdigheter på nytt. Det är viktigt att behandla skador för att komma tillbaka till den nivå du befann dig på innan skadan inträffade. Detta innebär inte att man ska vara orörlig tillräckligt länge för att en skada ska läka; tvärtom, ju tidigare man återupptar träningen efter en skada, desto snabbare går återhämtningsprocessen rapide. Rehband stöd är utformade för att stödja befintliga skador, samt för att förebygga skador och nya skador. De hjälper användaren att snabbare återgå till en aktiv livsstil. De funktionella egenskaperna hos Rehband produkter lindrar smärta och obehag som orsakas av skador, vilket innebär att en användare kan fortsätta att träna inom sin sport och sikta på att återgå till sin önskade nivå. Kombinationen av kompression, värme och receptiv ingång i Rehband stöd hjälper användaren att läka och återfå styrka och kan påskynda återgången till tidigare prestationsnivåer.
  • Stabilitet: Stabilitet kan definieras som förmågan att använda kroppsstrukturer i de säkraste och mest effektiva positionsförhållandena för de funktionella krav som ställs på dem. Detta uppnås genom att samordna de omgivande vävnadernas och det neuromuskulära systemets åtgärder. Tillsammans med rörlighet, hållning, kroppsmedvetenhet och balans utgör stabilitet grunden för kvalitetsrörelser. För att kunna röra knäet fram och tillbaka utan smärta eller problem krävs stabilitet för att motverka rörelser i sidled, vilket minskar risken för ledskador. Kompressions- och receptionsfunktionerna hos Rehband stöd hjälper till att aktivera de muskler som ökar ledstabiliteten, utan att kompromissa med flexibiliteten. Dessutom ger de större avlastning för användaren genom att göra dessa små justeringar.

Mer information

Varumärke Rehband
Tillverkarens SKU 207806-9999
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)