Kvinnors handledsskydd Harbinger

Kvinnors handledsskydd Harbinger

Börjar på: 304,84 kr

240,57 kr

-21%
Skydda dina händer under varje träningspass med Palm Guard för kvinnor Harbinger: komfort, motstånd och funktionalitet för ett träningspass utan gränser.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 304,84 kr

240,57 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kvinnors handledsskydd Harbinger

Harbinger Women's Palm Guard är utformad som en minimalistisk gant och är tillverkad av ett mycket nötningsbeständigt syntetmaterial och har ett silikongrepp. Dess mångsidiga funktionalitet gör den till den perfekta gant för att göra reps på gymmet, WOD i en Cross Fit-box eller någon annan fitness funktionell övning.

Harbinger Women's Palm Guard skyddar de delar av handen som löper störst risk att skadas och hjälper till att förebygga blåsor och förhårdnader. Med ett tumankare är Palm Guard utformat för att hålla sig på plats under hela din rutin samtidigt som handens sensoriska funktionalitet bibehålls. Under tuffa träningspass är svett ingen match för det fuktavvisande tyget och den ventilerade handflatan. För varje träningspass behöver varje sportväska ett handledsskydd för kvinnor Harbinger.

Handflatan är tillverkad av ett mycket nötningsbeständigt syntetmaterial med silikongrepp.
Minimalistiska handskar som är utformade för att ge bästa möjliga skydd och sensoriska funktion för handen.
Täcker de delar av handen som sannolikt kommer att skadas, dvs. de områden där idrottare normalt använder krita och tejp.
Tumförankring hjälper till att minska glidningen av gant under träning genom att bibehålla en säker passform under hela styrketräningsprogrammet.
Tillverkad i fukttransporterande material, inklusive en ventilerad handflata, för att hålla dig sval och bekväm under träningen.
Använd gant för en mängd olika övningar, inklusive pull ups, dips, tå till stång, bröst till stång, muscle ups, kettlebell-svängningar och traditionell tyngdlyftning.

Mer information

Varumärke Harbinger
Tillverkarens SKU 21505-21508
Färg svart/grå
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen