Träningsskor för kvinnor Under Armour Hovr Apex 2 Gloss

Träningsskor för kvinnor Under Armour Hovr Apex 2 Gloss

Börjar på: 1 713,98 kr

1 574,42 kr

-8%
Upptäck ultimat prestanda med våra träningsskor för damer Under Armour Hovr Apex 2 Gloss. Var på topp i ditt spel med Under Armour.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 713,98 kr

1 574,42 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Under Armour Hovr Apex 2 Gloss

Träningsskorna Under Armour Hovr Apex 2 Gloss för damer är speciellt utformade för att uppfylla behoven hos kvinnor som brinner för sport och fitness. Skorna tillverkas av det kända märket Under Armour och är en perfekt blandning av stil och prestanda.

Med sin eleganta design och glansiga finish kommer dessa träningsskor garanterat att väcka uppmärksamhet. Men låt inte utseendet lura dig, de här skorna är utformade för att ge ultimat stöd och komfort under dina mest intensiva träningspass.

Tack vare Hovr-tekniken frånUnder Armour erbjuder dessa skor exceptionell dämpning för att absorbera stötar och minska trycket på dina fötter. Så att du kan träna längre utan att känna dig öm eller trött.

Den robusta yttersulan i gummi ger optimalt grepp på alla underlag, så att du kan röra dig säkert och tryggt. Dessutom håller den ventilerande ovandelen i mesh dina fötter svala och torra, även under de mest intensiva träningspassen.

Oavsett om du ägnar dig åt styrketräning, konditionsträning eller någon annan aktivitet på fitness är dessa träningsskor perfekta för din strävan efter prestation. Så unna dig Under Armour Hovr Apex 2 Gloss träningsskor för damer och uppnå dina mål med självförtroende och stil.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 3024041-100
Färg melerad grå/vit/blå
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Hovr Apex

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)