Löparskor för flickor Under Armour Ginf surge 3 AC

Löparskor för flickor Under Armour Ginf surge 3 AC

Börjar på: 360,16 kr

290,41 kr

-19%
Ge din löpning energi med skorna running Under Armour Ginf Surge 3 AC, speciellt designade för unga tjejer.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 360,16 kr

290,41 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor för flickor Under Armour Ginf surge 3 AC

Tjejskorna running Under Armour Ginf surge 3 AC är det perfekta valet för unga tjejer med en passion för running. Skorna är designade av det kända märket Under Armour och kombinerar både stil och prestanda för att ge en oöverträffad löparupplevelse.

Dessa skor från running riktar sig till kvinnor och är speciellt utformade för juniorer, vilket ger en perfekt passform för växande fötter. Tack vare den moderna, eleganta designen kommer de också att uppskattas av stilmedvetna tjejer.

Oavsett om det gäller en tävlingsrunda eller en lätt jogging, Under Armour Ginf surge 3 AC skor är idealiska för alla aktiviteter på running. Yttersulan i gummi ger överlägset grepp på alla underlag, medan mellansulan i EVA-skum ger optimal dämpning för absolut komfort under hela löprundan.

Förutom sin enastående prestanda har dessa skor ocksåUnder Armour:s rapide AC (Adjustable Closure) passformsteknik. Denna funktion gör att skon kan justeras enkelt och rapide för perfekt stöd och en bekväm passform under träningen.

running Under Armour Ginf surge 3 AC flickskor är tillverkade av högkvalitativa material och är både slitstarka och lätta. De har också en ovandel i ventilerande mesh för optimal ventilation, vilket håller fötterna svala och torra även under de mest intensiva löprundorna.

Kort sagt, om du letar efter högpresterande, bekväma och snygga running skor till din unga dotter behöver du inte leta längre än running Under Armour Ginf surge 3 AC skor för flickor. De är det perfekta valet för alla tjejer som älskar running och kommer att göra det möjligt för dem att ge sitt bästa i varje lopp. Beställ dem nu och ge din dotter den ultimata löparupplevelsen med Under Armour.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 3025015-001
Färg svart/flamingo
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Sortiment Surge