Kettlebell järn Leader Fit [Storlek 6 kg]

Kettlebell järn Leader Fit [Storlek 6 kg]
263,75 kr

Slut i lager

Beskrivning

Kettlebell järn Leader Fit

Kombinera styrka och kondition med kettlebells. Träning med kettlebells ger dig större styrka och kraft, samt större flexibilitet och motstånd för förbättrad muskeluppbyggnad. Till skillnad från hantlar kan du med kettlebells utföra svängande rörelser. Detta kroppsbyggande tillbehör stimulerar ett brett spektrum av muskelgrupper och hjälper dig att arbeta med koordination, balans, kondition, mantling, styrka, smidighet etc. Alla modeller på kettlebells har en viktdisplay. Undersidan är tillplattad så att kettlebellen står stadigt på plats och inte kan röra sig. Detta säkerställer stabilitet och förhindrar rörelse när du är mellan övningar.

  • Perfekt för cross training och WOD
  • Finns i storlekarna 4/6/8/10/12/16/20/24/28/32/36/40 kg
  • Noggrann finish

För att få ut mesta möjliga av kettlebells kan du använda ballistisk träning som en del av cross training. Detta innebär att man accelererar och sedan släpper (eller följer med) en vikt. Denna typ av idrottsträning riktar sig mot de snabba muskelfibrerna, som har den största utvecklingspotentialen.

En annan viktig point till förmån för kettlebell är dess asymmetriska arbete. Precis som en hantel kan du utföra oberoende rörelser på höger och vänster sida. På så sätt kan du balansera dina svagheter istället för att stärka dem som du skulle göra med en skivstång.

Mått: 15,5 x 18,5 x 13 cm
Disciplin: Cross training
Material: gjutjärn
Vikt: 6 kg
Förpackning: Säljs individuellt

Mer information

Varumärke Leader Fit
Tillverkarens SKU 4151
Färg svart/röd/svart
Färg Svart
Storlek 6 kg - Franska storlekar som standard
Kön Blandad