Kettlebell i gjutjärn Leader Fit [Storlek 16 kg]

Kettlebell i gjutjärn Leader Fit [Storlek 16 kg]
703,51 kr

Slut i lager

Beskrivning

Kettlebell i gjutjärn Leader Fit

VIKTIGA FUNKTIONER

Perfekt för cross training och WOD
Finns i 4/6/8/10/12/16/20/24/28/32/36/40 kg
Snygg finish

PRODUKTBESKRIVNING
Kombinera styrketräning och konditionsträning med kettlebells. Träning med kettlebells ger dig större styrka och kraft, samt större flexibilitet och motstånd för förbättrad muskeluppbyggnad. Till skillnad från hantlar kan du med kettlebells utföra svängande rörelser. Detta tillbehör för kroppsuppbyggnad stimulerar ett brett spektrum av muskelgrupper och hjälper dig att arbeta med koordination, balans, kondition, hölje, styrka, smidighet etc. Alla modeller på kettlebells har en viktdisplay. Undersidan är tillplattad så att kettlebellen står stadigt på plats och inte kan röra sig. Detta säkerställer stabilitet och förhindrar rörelse när du är mellan övningar.

VILKA ÖVNINGAR?
För att få ut det mesta av kettlebells kan du använda ballistisk träning som en del av cross training. Det innebär att man accelererar och sedan släpper (eller följer med) en vikt. point Denna typ av sportträning riktar sig mot de snabba muskelfibrerna, som har störst potential för utveckling.
En annan stor fördel med kettlebell är dess asymmetriska arbete. Liksom en hantel låter den dig utföra oberoende rörelser till höger och vänster. På så sätt kan du balansera dina svagheter istället för att förstärka dem som du skulle göra med en skivstång.

Specifikationer
Färg: Svart och röd
Övergripande mått: 17 x 22,5 x 15,5 cm
Disciplin: Cross training
Material: gjutjärn
Vikt: 16 kg
Förpackning: Säljs individuellt
Varumärke: Leaderfit

Mer information

Varumärke Leader Fit
Tillverkarens SKU 4155
Färg svart/röd/röd
Färg Svart
Storlek 16 kg - Franska storlekar som standard
Kön Blandad