Jersey Rehband thermal

Jersey Rehband thermal
Börjar på: 1 223,66 kr

Slut i lager

Beskrivning

Jersey Rehband thermal

QD Thermal Zone Top är en anatomiskt formad värmetröja med designfunktioner som ger riktade prestationsfördelar och en perfekt passform. Utvecklad för förebyggande ändamål och för att öka muskelkoordinationen. Design med hög rörlighet och integrerade värmezoner i strategiska områden som nacke, axlar och övre och nedre delen av ryggen.

Viktiga fördelar:

  • Förbättrar kroppskontroll och prestation
  • Skydd mot kramper, spänningar och stötar
  • Snabbare återhämtning och rehabilitering under löpning

Specifikationer:

  • Återvunnen polyamid, elastan, 2 mm perforerad SBR/Neopren
  • Skötsel: maskintvättas, varm; känslig nätpåse rekommenderas Qd thermal zone top
  • man funktionalitet: De viktigaste funktionerna hos Rehband stöd är värme, kompression och en förstärkt receptiv ingång. Dessa element skapar en unik sammansättning som tillsammans förebygger skador, förbättrar prestationen och underlättar rehabiliteringen. Du kommer att uppleva flera resultat, specifika för varje produkt.
  • Blodcirkulation: Blodcirkulationen, även känd som kroppens transportsystem, är avgörande för kroppens funktion och vitalitet. När hjärtat pumpar blod genom kärlen i cirkulationssystemet transporteras syre, näringsämnen, hormoner och neurotransmittorer runt i kroppen. Blodomloppet transporterar dessa ämnen och material till de platser som de olika organen behöver, och eliminerar de avfallsprodukter som genereras av ämnesomsättningen. Skador eller hälsoproblemautres kan minska det livsviktiga blodflödet. Under träning utvidgas kroppens blodkärl naturligt, och hjärtfrekvensen och blodflödet ökar, så att kroppen kan tillföra mer syresatt blod till musklerna. Värmen och kompressionen från Rehband produkter ökar blodcirkulationen ytterligare, vilket förbättrar syresättningen av de muskler som används, vilket leder till förbättrad prestanda och minskad muskelömhet efter träning tack vare eliminering av avfallsprodukter som mjölksyra.
  • Koordination: Koordination kan beskrivas som samspelet mellan nervsystemet och muskelsystemet. Det är interaktionen mellan särskilda muskelgrupper för att skapa användbara kroppsliga svar som är nödvändiga för optimal och önskad prestanda. - Kompressionen och den responsiva anatomiska konstruktionen hos Rehband produkter möjliggör en högre nivå av muskelkoordination. Den perfekta passformen hos dessa modeller gör att du kan prestera med maximal effektivitet över ett helt rörelseomfång och förbättra rörelsekvaliteten. Det är mindre sannolikt att du skadar dina lemmar när koordinationen förbättras, till exempel genom att bära Rehband produkter.
  • Prestanda: Oavsett sport, aktivitet eller nivå - aktiva människor strävar efter att prestera bättre eller upprätthålla en viss önskad nivå. De kombinerade funktionerna värme, kompression och förbättrad receptiv input resulterar i ett brett spektrum av fördelar som förbättrad koordination, bättre balans och ökad cirkulation. De kombinerade resultaten kan förbättra prestationen i den valda aktiviteten. Idrottaren får verktygen för att nå nya nivåer, nya mål och nya utmaningar. - En bra prestation beror på många olika faktorer, t.ex. sömn, kost, repetitionsnivå och tillståndesprit. En annan faktor som kan förbättra prestationen är förbättrad teknik, vilket uppnås genom förbättrad koordination, balans, säkerhetskänsla och proprioception, som användaren får från stöden Rehband. Oavsett om du använder Rehband stöd för att förebygga skador, öka självförtroendet eller rehabilitera en skada, kan den övergripande prestationen förbättras.
  • Spara energi: När fördelarna med kompression och ökad receptiv input från Rehband kombineras sparas energi eftersom rörelsen blir mer effektiv. Korrekt teknik och energieffektivitet spelar en viktig roll för att lyckas med alla idrottsliga prestationer. När du springer eller springer på jogging kan de repetitiva stötar som uppstår när dina fötter träffar trottoaren stressa leder och muskler. När du bär ett Rehband knäskydd dämpas en del av denna vibrationsenergi, vilket minskar påverkan på kroppen, vilket kan lindra trötta och ömma muskler och hjälpa till att förebygga skador. Detta, i kombination med stödets kompression Rehband, minskar muskelsvängningarna och bidrar till att förbättra prestationen. - Skador tenderar att uppstå mot slutet av en fysisk aktivitet. När musklerna är trötta och koncentrationen är nedsatt läser huvudet inte längre av kroppen lika bra. Att använda Rehband stöd sparar energi och gör att du kan vara mer fokuserad, förebygga skador och bibehålla hög prestanda under hela aktiviteten.
  • Uppvärmning: Uppvärmning beskrivs som lågintensivt arbete där de stora muskelgrupperna aktiveras i syfte att förbereda kroppen för högintensiv aktivitet. Det kallas inte "uppvärmning" för inte, eftersom det syftar till att öka kroppens temperatur, vilket leder till positiva förändringar i kroppsvävnaden. Ökad muskeltemperatur förbereder kroppen för intensiv aktivitet.

Mer information

Varumärke Rehband
Tillverkarens SKU 819106-9999
Färg svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Kort ärm

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)