Uppkopplad klocka Amazfit GTR 2e

Uppkopplad klocka Amazfit GTR 2e
Börjar på: 1 559,48 kr

Slut i lager

Beskrivning

Uppkopplad klocka Amazfit GTR 2e

Böjd design utan kanter. Structure integrerad. Enastående kvalitet. Det kantlösa designkonceptet har en stor 1,39-tums AMOLED HD-skärm som täcks av ett lager böjt glas, vilket ger en naturlig övergång till det noggrant polerade höljet, för förbättrad visuell estetik och ett bredare champ visuellt omfång. En mängd olika färger. Matcha din klocka med din outfit och tillfället. Tack vare det stora utbudet av färger och dess eleganta, mångsidiga utseende kommer klockan att matcha din outfit och tillfället perfekt, och tack vare avtagningsmekanismen rapide kommer du inte att ha några problem med att byta armband. Ett konstverk på din handled. Visa din personlighet. I vår urtavleshop kan du välja mellan över 50 urtavlestilar2. Du kan också ändra widgetarna på vissa urtavlor för enkel åtkomst till den information du vill ha, eller ladda upp dina egna favoritbilder som bakgrund för urtavlan. Displayen är alltid på. Kontrollera tiden med tillförsikt. Med funktionen Always On Display kan du se tiden även när klockans autres funktioner är inaktiva, så att du inte missar några av de viktiga ögonblicken i ditt liv. Vi erbjuder också över 40 skärmbakgrunder som matchar designen på din urtavla, så att du kan se dem hela tiden. 24-timmars övervakning av hjärtfrekvensen. Håll dig frisk med varningar för hög puls. Den optiska BioTracker™ 2-sensorn som utvecklats av Huami och integrerats i klockan ger 24-timmars pulsmätning. Den spårar pulszoner, informerar dig om effekterna av din träning och genererar varningar när din vilopuls är onormalt hög. Övervakning av stressnivå. Lugna ner dig när du känner dig överväldigad. Kontrollera din personliga stressnivå (avslappnad, normal, medelhög eller hög) varje gång du känner dig pressad under dagen. Då vet du när du ska slappna av för att minska stressen. 5 ATM vattentålighet. För dig som simmar på djupt vatten. Med en vattentäthet på upp till 50 meter kan klockan mer än väl mäta sig med traditionella klockor i toppklassen. Så du kan bära den utan att bry dig om vad du gör eller när du simmar. Låg vikt och lång batteritid10. Du behöver inte välja mellan de två. Tack vare en mer sofistikerad kretsdesign, ett tunnare fodral och ett kraftfullt 471 mAh-batteri har klockan en längre batteritid, så den kommer aldrig att svika dig, oavsett hur mycket du tränar.

Bär den anslutna klockan GTR 2e på din handled som ett konstverk. Tre tillgängliga färger och över 50 teman för urtavlan.

90 inbyggda sportlägen. Aktivera ett av sportlägena och klockan producerar en motsvarande analysrapport efter att du har tränat klart.

Med en mer sofistikerad kretsdesign, smalare kropp och högkapacitetsbatteri har den anslutna klockan GTR 2e ett batteri med längre livslängd som ger dig upp till 24 dagars aktivitet vid normal användning.

Frigör händerna: du kan utföra röststyrda funktioner, som att aktivera sportlägen eller öppna pulsmätningsfunktionen med smartklockan GTR 2e.

Amazfit GTR 2e är utrustad med andra generationens BioTracker 2 optisk PPG bio-tracking sensor som utvecklats av Huami, som kan ge 24-timmars övervakning av hjärtfrekvens, SpO2, sömnkvalitet och stressnivå.

Mer information

Varumärke Amazfit
Tillverkarens SKU 900065-900064
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)