Hopprep SKLZ Speed Pro

Hopprep SKLZ Speed Pro

366,05 kr

273,14 kr

-25%
Förbättra din prestation med hopprepet SKLZ Speed Rope Pro. Det är utformat för snabbhet och stabilitet och är perfekt för konditionsträning på hög nivå.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Hopprep SKLZ Speed Pro

Kickstarta din konditionsträning. SKLZ Speed Rope Pro är en vidareutveckling av det klassiska hopprepet. Nu kan du lägga till mer fart i din träning hemma eller på gymmet. De smidiga kullagren är utformade för att maximera repets rotation och gör detta högpresterande hopprep perfekt för dubbla under och fotarbetsträning. Det ergonomiska, bekväma handtaget hjälper till att eliminera underarmströtthet genom att minska behovet av att greppa handtagen för hårt. Repet hjälper dig att hålla armarna stabila och rotationerna smidiga, medan de lätta 6-tumshandtagen täckta med premiumgummi gör det enkelt att greppa. Klipp till och anpassa det 120 tum långa mantlade repet till önskad längd för din längd. Den ideala längden mäts från repets nederkant under foten till handtagens överkant i armhålans nivå. Repet på Speed Rope Pro böjer sig inte, vilket gör det mycket hållbart för många års användning.

  • Förbättra din prestanda jämfört med ett vanligt hopprep genom att öka din hastighet när du tränar hemma eller på gymmet.
  • Maximera repets rotation tack vare de smidiga kullagren, som är idealiska för att träna dubbla bottnar och fotarbete.
  • Ergonomiskt, bekvämt handtag utformat för att eliminera underarmströtthet genom att minska behovet av att greppa handtagen för hårt.
  • Klipp och anpassa den 120" belagda kabeln till önskad längd för de flesta höjder.
  • Utformat för enkelt grepp med ett lätt 6-tumshandtag täckt av premiumgummi
  • Kabeln med låg böjning är hållbar för en säsongs användning.

Mer information

Varumärke SKLZ
Tillverkarens SKU 92148
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Pro