Strumpor Under Armour Playmaker Crew

Strumpor Under Armour Playmaker Crew
Börjar på: 216,09 kr
Högkvalitativa strumpor för ultimat prestanda, designade av Under Armour för att driva dig till seger.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 216,09 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Strumpor Under Armour Playmaker Crew

Under Armour Playmaker Crew strumpor är det perfekta valet för idrottare som vill ha komfort och prestanda. Strumporna tillverkas av det kända varumärket Under Armour och är utformade för att uppfylla behoven hos de mest krävande idrottarna.

Varumärket Under Armour är känt för sina högkvalitativa produkter, och Playmaker Crew -strumporna är inget undantag. De är tillverkade av material av högsta kvalitet och erbjuder oöverträffad komfort och hållbarhet.

Tack vare Crew-skärningen täcker strumporna hela foten och vristen för optimalt stöd. Materialet andas och håller fötterna torra och svala, även under de mest intensiva träningspassen.

Under Armour 's Playmaker Crew strumpor har också Anti-Odour-teknik, som förhindrar spridning av luktframkallande bakterier. Så du kan bära dem hela dagen utan att oroa dig för obehaglig lukt.

Strumporna är inte bara bekväma och effektiva, de har också en modern och elegant design. De finns i en rad olika färger för att passa alla smaker och stilar.

Oavsett om du är en professionell idrottare eller en sportentusiast är Under Armour Playmaker Crew strumpor det perfekta valet för dina sportaktiviteter. Gå vidare och unna dig den ultimata komforten och prestandan med Under Armour Playmaker Crew strumpor.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1356615-100
Färg vit/vit/grå melerad
Färg Vit
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)