Damtröja med huva i fleece Under Armour Rival

Damtröja med huva i fleece Under Armour Rival

Börjar på: 660,29 kr

507,46 kr

-23%
Upptäck den ultimata komforten med Under Armour Rival women's fleece hoodie - det varumärke som sportkvinnor väljer.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 660,29 kr

507,46 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Damtröja med huva i fleece Under Armour Rival

Under Armour Rival fleece hoodie för damer är ett måste för alla idrottande kvinnor som vill ha komfort och stil. Denna sweatshirt är designad av det världsberömda varumärket Under Armour och kombinerar prestanda och elegans till perfektion.

Sweatshirten är tillverkad av en blandning av bomull och polyester som ger enastående mjukhet och värme. Den åtsittande passformen formar sig perfekt efter din kropp så att du kan röra dig fritt under träningspassen eller vardagsaktiviteterna. Huvan med dragsko ger dig extra skydd mot väder och vind, medan de ribbade ärmsluten och fållen ger en åtsittande passform.

Oavsett om du tränar eller bara kopplar av hemma kommer Under Armour Rival sweatshirt att hålla dig bekväm och snygg. Logotypen Under Armour på bröstet ger en modern, sportig touch till denna mångsidiga sweatshirt.

Som kvinna är det viktigt att känna sig bekväm i sina kläder, särskilt när man är aktiv. Det är därför Under Armour har designat denna sweatshirt speciellt för kvinnor, med hänsyn till deras behov och preferenser. Den är perfekt för intensiva träningspass, promenader utomhus eller till och med en avkopplande dag hemma.

Under Armour Rival Women's Fleece Hoody finns i en mängd moderiktiga färger och är det perfekta valet för alla tillfällen. Oavsett om du är en skicklig idrottare eller bara en fashionista, kommer denna sweatshirt säkert att tillfredsställa dig.

Lita på kvaliteten och hantverket frånUnder Armour och lägg till denna fleece hoody i din garderob idag. Den kommer att följa med dig vart du än går och hålla dig bekväm och snygg hela tiden. Missa inte denna måste-ha sweatshirt för kvinnor från Under Armour.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1369855-010
Färg antracit/svart/modgrå
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)