Löparskor för barn Under Armour Charged pursuit 3

Löparskor för barn Under Armour Charged pursuit 3

Börjar på: 673,35 kr

517,50 kr

-23%
Ge ditt barns löpning ny energi med skorna Under Armour Charged pursuit 3 - designade för unga idrottare.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 673,35 kr

517,50 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor för barn Under Armour Charged pursuit 3

running Under Armour Charged pursuit 3 barnskor är speciellt utformade för unga löpare som vill ha prestanda och komfort. Med det välkända varumärket Under Armour kombinerar dessa skor kvalitet och stil för att följa ditt barn i deras sportaktiviteter.

Deras moderna, dynamiska design kommer säkert att tilltala blivande unga idrottare. Men gör inga misstag, de här skorna är inte bara vackra, de är också tekniskt avancerade. Tack vare Charged Cushioning-tekniken får ditt barns fötter ständigt stöd och dämpning för en smidig löpning.

Den slitstarka yttersulan i gummi ger optimalt grepp, även under de mest intensiva träningspassen. Och för ännu mer komfort håller den lätta, ventilerande ovandelen i mesh ditt barns fötter svala och torra.

Oavsett om ditt barn är nybörjare eller erfaren löpare är skorna running Under Armour Charged pursuit 3 idealiska för alla nivåer. De är utformade för att ge perfekt stöd och stabilitet för unga, växande fötter. Tack vare sin ergonomiska design anpassar sig skorna perfekt till fotens form för optimal passform.

Så unna ditt barn de bästa skorna från running för att hjälpa dem att uppnå sina idrottsliga mål. Med Under Armour Charged pursuit 3 kommer ditt barn att vara redo att erövra alla löparspår och nå nya höjder!

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 3024987-001
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Junior
Sortiment Charged Pursuit

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)