Löparskor för barn Under Armour Binf surge 3 AC

Löparskor för barn Under Armour Binf surge 3 AC

Börjar på: 367,28 kr

296,16 kr

-19%
Upptäck running Under Armour Binf surge 3 AC skor för barn, perfekta för bekväm, dynamisk löpning.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,28 kr

296,16 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Löparskor för barn Under Armour Binf surge 3 AC

Barnskorna running Under Armour Binf surge 3 AC är speciellt utformade för att hjälpa unga idrottare att nå sin fulla potential när de springer. Dessa skor från det kända varumärket Under Armour är speciellt utformade för att tillgodose behoven hos växande barn som är aktiva inom sport.

Med sin moderna, snygga design är running Under Armour Binf surge 3 AC-skorna både lätta och slitstarka, vilket ger exceptionell komfort samtidigt som de är tillräckligt tuffa för att klara vardagligt slitage. Yttersulan i gummi ger optimalt grepp på alla underlag, medan ovandelen i ventilerande mesh håller fötterna svala och torra under de mest intensiva träningspassen.

Dessa skor från running Under Armour är designade för juniorer och har perfekt passform tack vare snörning och justerbart kardborreband, vilket ger en säker och bekväm passform. UA Micro G dämpningsteknik i mellansulan ger en extra rebond med varje steg, för en lättare och snabbare känsla.

Oavsett om ditt barn är nybörjare eller en erfaren idrottare är running Under Armour Binf surge 3 AC barnskor ett perfekt val för att förbättra prestandan och njuta av löpningen. Ge ditt barn den bästa utrustningen för sina sportaktiviteter med Under Armour.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 3024991-001
Färg svart/vit
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Junior

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)